Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo MP3

Nella Kharisma - Pamer Bojo MP3

Listen: 1701

Duration: 4:53

Date: 11 April 2019

Lirik:

Download Lagu Nella Kharisma Pamer Bojo MP3


Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan


Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku


Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku


Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku


Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku


Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home