Download lagu MUNDUR ALON ALON - ILUX ID MP3

MUNDUR ALON ALON - ILUX ID MP3

Listen: 1492

Duration: 4:24

Date: 15 June 2019

Lirik:

Aku ngalah

Dudu mergo aku wes ra sayang

Aku mundur

Dudu mergo tresnoku wes ilang


Nanging aku iki ngerteni

Yen dirimu lebih sayang arek kae


Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung di goleki pas atimu perih

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung dibutuhno pas atimu loro


Aku ngalah

Dudu mergo aku wes ra sayang

Aku mundur

Dudu mergo tresnoku wes ilang


Nanging aku iki ngerteni

Yen dirimu lebih sayang arek kae


Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung di goleki pas atimu perih

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung dibutuhno pas atimu loro


Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung di goleki pas atimu perih

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung dibutuhno pas atimu loro

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home